Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda Perşembe günü oynanacak Eskişehirspor-Trabzonspor maçının bilet fiyatları açıklandı.
Atatürk Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Eskişehirspor İdari Asbaşkanı Ekrem Birsen, Perşembe günü oynanacak Eskişehirspor-Trabzonspor maçı bilet fiyatlarının 10 TL ile 75 TL arasında değiştiğini belirterek, "Açık Tribün 10 TL, Misafir Tribünü 20 TL, Nefer Tribünü 20 TL, VİP A 75 TL, VİP B 60 TL, VİP C 50 TL olarak belirlenmiştir. Tüm Eskişehir halkını ve Eskişehirspor sevenlerini Perşembe günü 19.30'da oynayacağımız Trabzonspor maçına davet ediyoruz" dedi.
Eskişehirspor taraftarlarına desteklerinden ötürü teşekkür eden Birsen, "Hem Türkiye Kupası'nda hem de ligde takımımız taraftarlarımızın desteğiyle iyi noktalara geldi. Ama daha iyi neden olmasın? Eskişehirspor taraftarı gerçek gücünü gösterdiğinde daha üst sıraları zorlayacağımızı, Avrupa Ligi'ne veya Şampiyonlar Ligi'ne gitmenin hayal olmadığının altını çizmek istiyorum. Onun içindir ki Eskişehirsporlu seyircilerimizin ve halkımızın desteğini daha çok desteğini bekliyoruz" diye konuştu.
Birsen, kombine bilet fiyatlarında indirime gittiklerini de aktararak, "Yönetim kurulu olarak dün akşam yapmış olduğumuz toplantıda, seyircimizin maçlara gelebilmeleri için bir takım kararlar aldık. Bildiğiniz gibi yönetim kurulumuz tüm büyük maçlarda bilet fiyatlarının 50 lira olacağını açıklamıştı. Kararımızda hiçbir değişiklik yok. Sadece de seyircimizin desteğini almak için maçlara gelişini kolaylaştırmak için de kombine fiyatlarında indirme gittik. Bildiğiniz gibi 2. yarının hemen başında 120 lira olarak açıklamıştık ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarımızda içine dahildi. 2-3 maç oynadık. Bugün kombine fiyatlarımızı bir daha revize ettik ve kombine fiyatlarımızı 100 lira olarak belirledik. Tüm taraftarlarımızı ve halkımızı kombine almaya davet ediyoruz" şeklinde konuştu.
Eskişehirspor İdari Asbaşkanı Ekrem Birsen, geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybeden TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Arif Peçenek'i de hatırlatarak, tüm spor kamuoyuna başsağlığı diledi.
(KÇ-BH-S)

29.01.2013 12:35:01 TSI

Editör: Wan Haber