Eskişehirspor, Fenerbahçe ile yollarını ayıran Özgür Çek ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Kulüp Tesisleri'nde yapılan imza töreninde konuşan Eskişehirspor 2. Başkanı Molla Şahbaz, Özgür Çek'i kadrolarını kattıklarını ve bugün resmi sözleşmeyi imzaladıklarını söyledi. Çek'in Eskişehirspor'da başarılı olacağına inandıklarını kaydeden Şahbaz, "Özgür kardeşimize öncelikle sağlık diliyorum. Çünkü bir futbolcunun başarılı olmasında en önemli etken sağlıktır. İnşallah Özgür Çek, Eskişehirspor için faydalı çalışmalar yapacak ve iyi bir takım arkadaşı olacak" dedi.
Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz ise Özgür Çek ile 2-3 hafta önce prensip anlaşmasına vardıklarını hatırlatarak, "Yani Özgür yüreğiyle ve fiziğiyle uzun süredir bizimle birlikte. Fenerbahçe'yle olan resmi birkaç problemin olmasında dolay törenini yapmamıştık. Her futbolcunun hayali olan Eskişehirspor, Özgür'ünde hayaliydi ve gerçekleşti. Özgür'ün Eskişehirspor formasıyla görüntü vermesi herkesin beklentisiydi ve bugün bu gerçekleşiyor. Özgür'e Eskişehirspor camiası adına hoş geldin diyorum. Özgür, kalitesini bildiğimiz bir futbolcu ve Eskişehirspor'a ciddi katkılar sağlayacak diye düşünüyoruz. Dolayısıyla Eskişehirspor hedeflerini kovalamak açısından kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor" diye konuştu.

ÖZGÜR ÇEK: "BİR TAKIM SORUNLARDAN DOLAYI İMZA TÖRENİM GECİKTİ"
Yeni transfer Özgür Çek de Eskişehirspor'a transferinin kendisi için ümit verici bir durum olduğunu aktararak, şöyle konuştu:
"Burada olmaktan dolayı çok mutluyum ve Eskişehirspor'un hedeflerini çok iyi biliyorum. Başkanımın söylediği gibi 2 haftadan beri buradayım. Bir takım işlerden dolayı imza törenim uzadı ama nihayetinde bu forma altında bulunmaktan çok mutluyum. Bu takımın elde edeceği başarılarda benimde katkımın olacağına inanıyorum. Benim burada olmamdan dolayı emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Pazartesi günü oynayacağımız maçta, hocamın da görev vermesi halinde büyük taraftarın önünde olmaktan dolayı gururlu ve mutlu olacağım."
Daha sonra Çek, kendisini Eskişehirsporlu yapan 3,5 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

ÖZGÜR ÇEK KİMDİR?
Fenerbahçe'nin altyapısında yetişen Özgür Çek, 2,5 yıllığına Ankaragücü'ne transfer oldu. Ankara temsilcisinde ortaya koyduğu performansıyla geçen sene ara transfer döneminde Fenerbahçe'ye geri dönen Çek, Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın kendisine şans vermesini bekliyordu. 22 yaşındaki oyuncu devre arasında sarı-lacivertli takım ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmişti.
(KÇ-MFS-MFS-S)

26.01.2013 18:35:59 TSI

Editör: Wan Haber