Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği TOBB tarafından kurulan ve Eskişehir'deki koordinatörlüğünü Eskişehir Sanayi Odası'nın gerçekleştirdiği Genç Girişimciler Kurulu yeni başkanını seçti.
Geçtiğimiz günlerde yapılan İcra Komitesi seçimlerinin ardından bir araya gelen komite üyeleri yaptıkları seçimde Güven Erdoğan'ı başkan olarak oybirliği ile seçti. Seçimlerde Özgür Özdemir ve Saygın Işık Başkan Yardımcıları olarak belirlendi.
Seçim sonrasında değerlendirmede bulunan ve kendisini başkanlığa getiren İcra Komitesine teşekkür eden Güven Erdoğan, Genç Girişimciler kurulunun ildeki oda ve borsa üyelerinin bir araya gelmesiyle oluşturduğunun altını çizerek, "Sanayi Odamızın, Ticaret Odamızın ve Ticaret Borsamızın katılımıyla oluşan kurulumuz şehrimizdeki genç girişimcileri, genç iş adamlarını ve genç iş kadınlarını bir çatı altında bir araya getirmekte. Amacımız kentimizin ve ülkemizin ekonomik değerlerinin arttırılmasına bir nebzede olsun katı vermek" dedi.
Eskişehir Genç Girişimciler kurulunun yeni dönemde hedeflerini belirleyerek, girişimciliğin özendirilmesi, yeni iş birliklerinin sağlanması ve yapılacak etkinliklerle girişimciliğin teşvik edilmesinin amaçladığına değinen Erdoğan, bu konuda çalışmalar gerçekleştireceklerinin altını çizdi.
(GÖ

23.12.2012 13:29:13 TSI

Editör: Wan Haber