Eskişehir'de 'otolarımız güvende' projesi kapsamında polisler, galericileri 'dolandırıcılık, oto hırsızlığı ve otodan hırsızlık' konularında bilgilendirdi.
Galericiler Sitesi'nde yapılan toplantıya Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Yaşar Parlak, Oto Hırsızlık Büro Amiri Mustafa Koç, polis memurları ve galericiler katıldı. Parlak, 'otolarımız güvende' projesini Eskişehir Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Oto Galericiler Yönetim Başkanlığı iş birliğiyle yürüttüklerini belirterek, projenin maksadının otomobil alım satım işlemleri sırasında meydana gelebilecek dolandırıcılık ile Eskişehir'de meydana gelebilecek otodan hırsızlık ve oto hırsızlıklarının önlenmesi olduğunu aktardı. Parlak, projeyle alakalı çeşitli çalışmalar yaptıklarını, projenin uygulanması ile 100 bin vatandaşın bilgilendirilmesini hedeflediklerini kaydetti.
Parlak'ın konuşmasının ardından Oto Hırsızlık Büro Amiri Koç tarafından oto hırsızlığı, otodan hırsızlık ve oto dolandırıcılığında alınması gereken tedbirler anlatıldı.
Daha sonra Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, sitedeki galericileri dolaşarak 'oto hırsızlığı, otodan hırsızlık ve oto dolandırıcılığı' konulu broşürleri dağıttı.
(KÇ-MŞ)

21.01.2013 12:47:51 TSI

Editör: Wan Haber