Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Eskişehir Şubesi tarafından Mekke'nin fethinin 1382'inci yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen kutlama programı, ilgi gördü.
Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen program, Kuran-ı Kerim okunmasıyla başlandı. Okunan Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından Kamer Spor Kulübü tekvando ekibi tarafından, izleyicilere bir gösterisi sunuldu. Daha sonra sinevizyon gösterisiyle "Mekke" sunumu yapıldı.
AGD Eskişehir Şube Başkanı Ömer Taşcı, yaptığı konuşmada, amaçlarının yılbaşı gibi kutlamalara destek vermemek ve doğru olanı yapmak olduğunu söyledi. Taşcı, "Anadolu Gençliği'nin projesi insan, muhatap kitlesi gençlik, sevdası Türkiye'dir. Gece, gündüz demeden ülkemiz ve gençliğimiz için en hayırlı hizmetleri yapmayı hedefledik. Bu çalışmalarda ahlak, maneviyat yani Peygamber yolu izlenmektedir. Anadolu Gençlik Derneği, Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu, dünyanın en büyük gençlik organizasyonudur. Anadolu Gençlik, milli görüş çerçevesinde vatanın bütünlüğünü savunan, milli, manevi, ahlaki ve evrensel değerlere sahip, üstün vasıflı bir gençlik yetiştirmek için çalışmaktadır" dedi.
Yapılan kutlamaya ünlü ilahiyatçı Ekrem Öztürk, Peygamber Efendimizin torunlarından Seyyid Bedir Biladi, Anadolu Gençlik Derneği Eskişehir Şube Başkanı Ömer Taşcı, Saadet Partisi Eskişehir İl Başkanı Fesih Bingöl, Anadolu Gençlik Derneği mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
(FS-GÖ-YHY-Y)

31.12.2012 21:35:21 TSI

Editör: Wan Haber