Eskipazar Belediyesi tarafından Bahçepınar Mahallesi Hastane Caddesi'nde kilitli parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.
Eskipazar Belediyesi tarafından daha önce İstasyon, Kıranköy, Yorgalar, Kıncılar ve Mermer Mahallesi'ne parke döşemesi yapılmıştı. Eskipazar Belediyesi Bahçepınar Mahallesi'nde 3 bin metrekare parke taşı döşeyerek, vatandaşları tozlu ve çamurlu yollardan kurtarıyor. Belediye ekipleri tarafından sürdürülen yol çalışması vatandaş tarafından da takdirle karşılanıyor. Belediye Fen İşleri tarafından yapılan çalışma ile Bahçepınar Mahallesi Hastane Caddesi üzerinde bulunan yollara parke taşı döşeniyor. İlçe genelinde başlatmış olduğu çalışmalarda uzun yıllar hizmet görmeyen mahallelerde kilitli parke taşı döşemesi gerçekleştiren Eskipazar Belediyesi, mahallelerdeki çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Kış aylarına girilmesine rağmen Eskipazar'da program dahilinde daha önce tespit edilen yerlerde parke çalışmalarını sürdüren ekipler çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
(ET-ET-Y)

19.02.2013 15:37:45 TSI

Editör: Wan Haber