Yaklaşık bir yıldır vekaleten yürütülen Ünye Nüfus Müdürlüğü'ne, daha önce şef olarak görev yapan Fahri Çoban atandı. Yeni İlçe Nüfus Müdürü Fahri Çoban, Ünye'ye gelerek göreve başladı.
10 yıldır Ünye İlçe Nüfus Müdürlüğü'nü yapan ve geçen yıl 59 yaşında vefat eden Ali Rıza Şahin'den boşalan Ünye Nüfus Müdürlüğü'ne daha önce kurumda şef olarak görev yapan eski Çankırı Atkaracalar Nüfus Müdürü Fahri Çoban atandı.
Evli ve 3 çocuk babası olan Fahri Çoban daha önce 5 sene Ünye Nüfus Müdürlüğü'nde şef olarak çalıştı. Görevde yükselme sınavını kazanarak Çankırı ili Atkaracalar ilçesine nüfus müdürü olarak tayin olan Fahri Çoban, daha önce şef olarak hizmet verdiği kuruma nüdür olarak atandı.
Kendisini ziyarete gelen AK Parti Ünye İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerini ağırlayan Çoban, görevi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Fahri Çoban, "Ben daha önce nüfus müdürlüğünde şef olarak hizmet veriyordum. Görevde yükselme sınavını kazanarak Çankırı'da göreve başladım. Orada belirli bir süre görev yaptıktan sonra Ünye'ye görevlendirildim. İnşallah hep beraber laiki ile görevi yürütmeye devam edeceğiz" dedi.
AK Parti Ünye İlçe Başkanı Av Ahmet Çamyar da Fahri Çoban'a yeni görevinde başarılar diledi.
(SAM-SLH-Y)

16.01.2013 11:06:12 TSI

Editör: Wan Haber