Samsunspor'a 25 yıl malzemeci olarak hizmet veren ve emekli olan Galip Fidil, canı kadar sevdiği kulübüne belki de bir başka örneği olmayan jestte bulundu.
1974-1999 yılları arasında görev yaptığı kulübünden emekli olan Galip Fidil, geçmişe yönelik 6 aylık maaşını ve 25 yıllık kıdem tazminatını bağış makbuzu karşılığında kulübe bağışladı. Galip Fidil'ın bu davranışı herkesi duygulandırdı. Samsunspor'u canı kadar sevdiğini belirten Galip Fidil, "Ailemin rızkını yıllarca bu büyük camiada kazandım. Allah herkese bu camiada çalışmayı nasip etsin. Emekli olduğumda 6 aylık maaşım içeride bulunuyordu. Kıdem tazminatımda aynen duruyordu. Uzun bir süre geçmesine rağmen maaşımı da emekli ikramiyemi de alamadım. Samsunspor'u çok sevdiğim için başkaları gibi mahkemeye de vermedim. Aç kalsam da bunu yapmam. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu şu günlerde kulübüme bir katkı olsun diye 6 aylık maaşımı ve emekli ikramiyemi bağışladım. Ben hakkımı helal ediyorum" dedi.
Galip Fidil'ın işlemlerini yapan Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkan Ayvaz Yılmaz ise, "Galip kardeşimiz bize gelip geçmişe yönelik alacağını ve kıdem tazminatını bağışlayacağını söyledi. Bağış makbuzu karşılığında işlemlerini yaptık. İşte gerçek Samsunsporluluk bu. Örnek bir davranış sergiledi. Duygulanmamak elde değil. Camiamız adına kendisine ve ailesine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
(SAM-SLH-Y)

07.02.2013 17:14:12 TSI

Editör: Wan Haber