Aydın Cumhuriyet Savcılığı bünyesinde oluşturulan Koruma Kurulu Başkanlığı faaliyetleri kapsamında Aydın Ziraat Odası Başkanlığının katkılarıyla eski hükümlülerin ilköğretim ve lise çağında okuyan çocuklarına kırtasiye yardımı yapıldı.
Koruma Kurulu Şubat ayı toplantısı için toplanan kurul, toplantı sonunda ihtiyaç sahibi aileler ile görüştü. Kurulda konuşan Koruma Kurulu Başkanı Başsavcı vekili Mustafa Doğru, yardımlarına destek veren Aydın Ziraat Odası Başkanı Rıza Posacı'ya ve diğer kurul üyelerine teşekkür etti.
Aydın Ziraat Odası Başkanı Rıza Posacı ise, "Baş savcı ile katıldığımız bir toplantı esnasında baş savcımız bize böyle bir teklifte bulundu. Bizde bunu memnuniyet ile kabul ettik. Aydın Ziraat Odası olarak tarım ve çiftçinin sorunların takipçisi olmanın yanında sosyal projelerde de yer almayı önemsiyoruz. Bu projeye sponsor olarak ihtiyaç sahibi mahkumların çocuklarına bir nebzede olsa yardım eli uzatabildiğimiz için çok mutluyuz. Buna vesile olan Cumhuriyet Savcımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından belirlenen yardıma muhtaç 20 aileye okul çantası, kalem, defter, boya kalemi gibi temel kırtasiye malzemelerinden oluşan hediye çantası verildi.
(SK-İK)

15.02.2013 10:51:48 TSI

Editör: Wan Haber