Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin, Ünye Kaymakamlığının onuruna verdiği yemekte yaptığı konuşmada, "İnsan, düşünceleriyle, inançlarıyla, aşklarıyla yaşar. Bizim aşkımız bu memleket. Bizim sevdamız da bu memleketin havasına doğasına suyuna toprağına ve insanına" dedi.
Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin, memleketi Ordu'da çeşitli ziyaretlerin ardından Ünye'de kaymakamlık tarafından onuruna verilen yemeğe katıldı. Ünye'de Atakale Restoran'da verilen yemeğe, Ordu Vali Yardımcısı Abdullah Demir, Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, AK Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Ahmet Çamyar, çevre ilçe ve belde belediye başkanları, mahalle ve köy muhtarları, sivil roplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri ile işadamları ve partililer katıldı.
Yemeğin ardından konuşan Milletvekili İdris Naim Şahin, bu memleketin herkesin ortak değeri ve ortak mirası olduğunu belirterek, "Karadeniz insanları olarak bu ülkeyi aşk derecesinde sevdik, seviyoruz. Geçen hafta bugün Ünye'deydik. Bu hafta da yine bir program çerçevesinde bugün Ordu ve Ünye'deyiz. Yarın da Fatsa'da olacağız. Bugün sabah başlayan yolculuğumuz duraksamadan 1880 rakımlı Çambaşı Yaylası'na kadar devam etti. Biz bu memleket için iyi düşünmeye, iyi konuşmaya ve iyi işleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Geçen haftaki gelişim, bir süredir yürüttüğüm bakanlık görevini devretmemin hemen ardından gerçekleşmişti. Ankara'da ki bazı dostlarım, görevi devrettiğim için 'küçük de olsa burukluk olabilir. Bu yüzden Ordu programını ertele ve Ordu'ya daha sonra gidersin. Zaten çok sık gidiyorsun' demişlerdi. Ben de dedim ki, ben bakan da olsam ilk gideceğim yer Ordu'dur. Bakanlıktan ayrıldığımda da ilk gideceğim yer oldu olacaktır. Çünkü ben Orduluyum" dedi.
İdris Naim Şahin, "Hatırlarsınız, 2011 yılı 22 Temmuz'unda bakanlığımın 15.gününde ilk Anadolu seyahatimi bu arada terör olaylarına bağlı olarak doğu ve güneydoğuya yaptığım seyahat hariç onun dışındaki ilk seyahatimi Ulaştırma Bakanımızla birlikte Ordu'ya yapmıştık. Bakanlığım döneminde ağırlıklı olarak doğu ve güneydoğu illeri olmak üzerer 60'a yakın seyahatim oldu. Bunun en az 20'si Ordu'ya yaptığım ziyaretlerdir. Bu ziyaretlerde bazen yaylada, bazen köyde, bazen beldelerde sizlerle beraber olduk ve bir zaman dilimi geride kaldı. Başında Ordu idi, bittiğinde de yine Ordu oldu. İnsan, düşünceleriyle, inançlarıyla, aşklarıyla yaşar, yaşamalıdır. Bizim aşkımız bu memleket. Bizim sevdamız da bu memleketin havasına doğasına suyuna toprağına ve insanına. Bundan sonrada inşallah aynı düşüncelerle, aynı inançla, aynı yaklaşımla ve herkesi kucaklayarak, bu memleket için çalışmaya gayret göstermeye çırpınmaya devam edeceğiz. Hayat sevince güzel derler, hayat çalışınca da güzel. Biz bu yolda yalnız değiliz, sizler yanımızda oldunuz, hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu.
(SG-MAY-Y)

03.02.2013 16:58:10 TSI

Editör: Wan Haber