Eski Bayandırlık ve İskan Bakanı, AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, AK Parti'nin asıl sahibinin halk olduğunu, vatandaş odaklı siyasetin ülkeyi güçlendirdiğini söyledi.
AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Terme ilçesinde incelemelerde bulundu. Terme Belediye Başkanı Ahmet Yirmibeşoğlu, AK Parti Terme İlçe Başkanı Recep Ertan, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Kenan Saroğlu, İl Genel Meclis Üyeleri Kaşif Aksoy, Fikret Oy ve partililerin eşlik ettiği milletvekili Mustafa Demir, sanayi esnafını ziyaret etti. Gün boyu süren sanayi gezisinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelindi, talep ve öneriler alındı. İşyerlerine uğrayan Milletvekili Demir, esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip hatırlarını sordu. Sanayi esnafının zor şartlarda büyük emekler harcayarak geçimlerini sağladığını, hepsinin büyük özveri gösterdiğini ifade eden Demir, önemli bir iş alanında halkın ihtiyacını karşılayan ustaların, el emekleri ve alın terlerinin değerinin bilincinde olunduğunu kaydetti. Halkıyla özdeşleşen, kenetlenen AK Parti'nin 10 yıldır uyguladığı farklı siyaset anlayışının tabanda takdir gördüğünün yapılan gezilerde anlaşıldığını ifade eden Mustafa Demir, "AK Parti'nin gerçek sahibi halktır. Bizler halkımızdan aldığımız vekaletin ağır yüküyle en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Vatandaşının sahip çıktığı AK Parti kadroları onlar için çabalıyor, samimi bir şekilde hizmet ediyor" dedi.
Gezisini tamamlayan milletvekili Mustafa Demir, ilçe binasında partililerle toplantı yaptı. Parti çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda konuşan Demir, vatandaşla her zaman iç içe olunduğunu, bu yönde çalışmaların daha da artırılarak her bir vatandaşa ulaşılması gerektiğini kaydetti. Parti teşkilatlarının büyük özverilerinin, gayretlerinin ortada olduğunu vurgulayan Demir, her bir teşkilat üyesinin gönlünü vererek yaptığı çalışmaların partiyi bir kademe daha ileri taşıdığına dikkat çekti.
(MAY-ÖK-Y)

27.01.2013 17:42:12 TSI

Editör: Wan Haber