Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan, Afyonkarahisar'da MHP'de geçmişten bugüne görev yapan eski il başkanları ile bir araya geldiği istişare toplantısında, "Bütün arkadaşlarımızın fikirlerini alarak birlikte bir yol haritası belirlemek istiyoruz" dedi.
Eski il başkanlarından İsmail Bırtıl, Ahmet Hamdi Sezer, İsmail Alpata, Ramazan Çallı, Ahmet Zeki Ertürk ve il başkan yardımcıları Haydar Serdaroğlu, Lokman Çetinaktı ve Hüseyin Özdinç katıldıkları toplantı MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı binasında gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda konuşan, MHP İl Başkanı Aziz Aslan, başarı için birlik beraberlik içinde hareket edilmesi gerektiğini kaydetti. Aslan yaptığı değerlendirmede, ""İlimizde partimizin kuruluşundan bu yana görev yapmış olan bütün il başkanlarımızı toplantımıza çağırdık. Sağ olsunlar bir arkadaşımız hariç tamamı toplantımıza iştirak etti. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Geçmişte il başkanlığı yapmış olan üç arkadaşımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Kuruluşumuzdan bugüne emeği geçen her arkadaşıma ve destek veren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. 2000 yılında da böyle bir toplantı yapmış ve faydalarını görmüştük. Yıllardır birlikte çalışmakta olduğumuz arkadaşlar ve emekleri geçenler olarak kendilerinin fikir ve önerileri bizler için çok önemlidir. Hep birlikte başarmalıyız. Bunun için güç birliği yapmamız gerektiği ortadadır. Her dava arkadaşımın samimi, yapıcı ve başarıya katkı sağlayacak önerilerini teşkilat olarak dikkate alacağız" dedi.
2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Afyonkarahisar'da başarılı olabilmek için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Aslan, "Bütün arkadaşlarımızın fikirlerini alarak birlikte bir yol haritası belirlemek istiyoruz. İl başkanlarımızla yapmış olduğumuz bu toplantılarımız hem kendileri ile hem de geçmişte yöneticilik yapmış veya partimizin her kademesinde görev almış olan bütün arkadaşlarımızla gruplar halinde devam edecektir" diye konuştu.
(GC-Y)

10.12.2012 18:28:10 TSI

Editör: Wan Haber