Muğla'da 1973-1977 dönemlerinde belediye başkanlığı 1991 SHP hükümetinde de Bayındırlık ve İskan Bakanlığı yapan Erman Şahin üçüncü kitabı 'Belediye Başkanı'nın tanıtımını yaptı.
Tanıtıma gazetecilerin yanı sıra CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, Muğla İl Genel Meclisi Başkanı Cemal Gürpınar, CHP Eski Milletvekili Ali Arslan ve çok sayı da siyasi katıldı.
Şahin'in kitabının birinci cildinde 1960 ile 1980 tarihleri arasında yaşanan olayları kaleme aldı. Muğla Üniversitesinde bin adet basılan 'Belediye Başkanı' isimli kitap birçok kitap evinde satışa sunulacak. "Bu kitabı yaşamı birlikte omuzladığımız elli yıllık yol arkadaşıma; eşim Birsen Şahin'e armağan ediyorum" diyen Erman Şahin, "Belediye Başkanı isimli kitabım 3 ciltten oluşuyor. Birinci cildin baskısını tamamladık. Birinci cildinde hazırlık yılları, önemli portreler, 1973,1977 seçimleri ile başlayan iki dönem belediye çalışmaları ile 12 Eylül askeri harekâtı kapsayan bölümler var. Çoğu olayları bire bir ve isim vererek anlattım. Çok ciddi ve uzun bir ön çalışma dönemi yaptım" dedi.
Kitap tanıtımı sırasında CHP Fethiye İlçe Başkanı Emrah Doğu, Erman Şahin'e belediye başkanlığı yaptığı dönemde çekilmiş bir fotoğrafı hediye etti.
(BT-MB-İK)

15.01.2013 10:54:06 TSI

Editör: Wan Haber