Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hakan Eski, Safranbolu Anadolu Öğretmen Lisesi inşaatında incelemelerde bulundu.
Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hakan Eski, Yatırım ve İnşaat Müdürü Caner Kan, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Ramazan Aydın, İnşaat Kontrolü Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü elemanı İnşaat Mühendisi Hüsnü Göksoy ile birlikte inşaatı devam eden Safranbolu Anadolu Öğretmen Lisesi inşaatına giderek inşaatın son durumunu yerinde gördü. İncelemede Müteahhit Firma Yetkilisi Oktay Tunç da hazır bulundu. Kontrol Mühendisi Hüsnü Göksoy, inşaatın genel durumu ile ilgili olarak Genel Sekreter Hakan Eski'ye bilgi verdi. Göksoy, "Safranbolu Anadolu Öğretmen Lisesi inşaatı Haziran 2011 yılında 4 milyon 978 bin TL sözleşme bedeli ile 10 bin metrekarelik bir alana 16 derslik, 200 kişi kapasiteli pansiyon ve küçük tip spor salonu olarak yapımına başlanmış olup Şubat 2013 ayında tamamlanması planlanmış ve şu anda inşaatın geçici kabul aşamasına gelmek üzere" dedi.
Genel Sekreter Hakan Eski, okul inşaatında katları dolaşarak inşaatın son durumunu yerinde gördü ve inşaatın ince işlerinin de bir an önce tamamlanarak planlanan tarihte tamamlanıp geçici kabulünün yapılarak, binanın Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edilerek eğitim ve öğretime başlanmasını istedi.
(ET-ET-Y)

07.01.2013 11:14:02 TSI

Editör: Wan Haber