İstanbul Esenyurt'ta faaliyet gösteren Zonguldak, Bartın, Karabük Eski 67'liler Derneği AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar'ı Mecliste ziyaret ettiler.
Dernek Başkanı İsa Doruköz, Başkan Yardımcıları Muhammed Kocagöz ve Serkan Bıyıklı, Zonguldak Karaelmaslılar Derneği Başkanı Mustafa Doruköz ve Kanal 67 İstanbul Temsilcisi Alaaddin Adak'ın birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, bu yıl 3.'sünü gerçekleştirecekleri Zonguldak Maden Şehitlerini anma Programına Ulupınar'ı davet ettiler.
Ulupınar ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada şunlara değindi:
"Esenyurt'ta faaliyet gösteren Zonguldak, Bartın, Karabük Eski 67'liler Derneğimizin bu ziyaretinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Derneğimiz 3 yıldan beri, alın terleriyle çalışırken madende hayatını kaybeden şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okutarak çok hayırlı bir işe imza atıyorlar. Bu yıl Mart ayında hazırladıkları anma programına beni de davet ettiler. İnşallah bizlerde şehit madencilerimize dua etmek için orada olacağız. Dernek başkanımız derneğin amacı, misyonu hakkında bilgiler verdi. İstanbul'da 67'liler olarak Zonguldak, Bartın, Karabük birlikteliğinin öneminden bahsetti. Kendilerine bu emeklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum."
(OA-OA-Y)

30.01.2013 15:06:48 TSI

Editör: Wan Haber