Sakarya'nın Erenler İlçesinde yaşam mücadelesi veren 52 yaşındaki Mustafa Yanık'ın hayatı 8 yıl önce geçirdiği kalp krizinin ardından alt üst oldu.
Kalp krizi geçirdikten sonra eşi ve çocukları tarafından terk edilen ve Erenler İlçesinde kömür deposundan bozma bir odalı evde yaşayan Mustafa Yanık, "Derdimi nasıl anlatayım, sekiz senedir yaşamak için mücadele veriyorum. Üç ayda bir aldığım sakat maaşım ile ev kirasını mı ödeyeyim, kendi yaşantımı mı sürdüreceğim bilemiyorum. Kiram birikti kiramı veremiyorum ev sahibi çık dediği zaman sokakta yatacağım" dedi.
Kaynak ustası olan Yanık geçirdiği Kalp Krizinin çalışamaz duruma geldiğini belirterek, "Kalp krizi geçirmeden önce kaynakçıydım ve yaşantım güzeldi. Kalp krizi geçirince eşim ve çocuklarım beni kötüledi, param olmadığı için çocuklarıma sahip çıkamıyorum. Bende bir insan gibi yaşamımı sürdürmek istiyorum, konuşurken kendimi kaybediyorum çok zor durumdayım. Yardımsever birilerinin bana sahip çıkmalarını istiyorum" ifadelerini kullandı.
(RKO-UU)

08.01.2013 15:52:01 TSI

Editör: Wan Haber