Malatya Belediyesi Esenlik, Yeşiltepe'de idari bina altındaki Yeşilevler Şubesi'nden sonra ikinci süpermarket şubesini de Tektut'ta hizmete açtı.
Yeşiltepe Şubesi'ndeki ilk alışverişi, Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz yaptı. Yeşiltepe Şubesi'nin hizmete başlaması nedeniyle Esenlik Genel Müdür yardımcıları Mesut Bozkurt, Erhan Soylu, Münür Özpolat, Ahmet Faik Yıldız, Esenlik birim müdürleri ve şefler de hazır bulundu. Ayrıca Yeşiltepe mahalle muhtarları, dernek yöneticileri ve mahalle sakinleri de alışverişlerini Esenlik Yeşiltepe şubesinde yaptı.
Genel Müdür Hulusi Boyraz, "Belediye Başkanımız Ahmet Çakır; 'Yeşiltepe'yi, alt yapı, kaldırım, yol, aydınlatma ve ağaçlandırma çalışmalarının yanında sosyal ve kültürel alanlarda yapılacak çalışmalarla Malatyamızın en önemli, en güzel semtlerinden biri haline dönüştüreceğiz' demişti. Esenlik olarak bu doğrultuda Yeşiltepe semtimize çok ciddi yatırımlar gerçekleştirdik. Bugün vatandaşlarımızdan gelen yoğun talepleri değerlendirerek, bu bölgemize 29'uncu şubemizi açmış olduk. Malatya'da sağladığımız istihdam ve oluşturduğumuz fiyat politikası ile vatandaşlarımızın taleplerini büyük oranda karşılıyoruz. Malatya'da şube sayımız 25 olurken il dışında bulunan şubelerimizle şu anda toplamda 29 şube ile hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Şubelerimizde sağladığımız güven, müşteri memnuniyeti ve kalite, hizmetin adresi olarak Esenlik'i ön plana çıkarmaktadır" dedi.
Boyraz, Yeşiltepe şubesinde yaptığı ilk alışverişte tatlı ve çikolata aldı. Çikolatalar açılışa katılan çocuklara ikram edilirken, tatlılar da Esenlik personelleri tarafından çevredeki esnafa ikram edildi.
(NA-SO-Y)

23.01.2013 12:15:02 TSI

Editör: Wan Haber