İpekyolu Belediye Eş Başkanları Şehsade Kurt ve Azim Yacan, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne bağlı işçilerle iftar yemeğinde bir araya geldi. Eş Başkan Kurt, işçilere kayyum döneminde içerde kalan ek mesai hakların tümünün verileceğinin müjdesini verdi.

Belediye çalışanları ile bir araya gelmeyi sürdüren İpekyolu Belediye Eş Başkanları Azim Yacan ve Şehsade Kurt, bu çerçevede Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü emekçileriyle iftar yemeğinde bir araya geldiler. Şerefiye Mahallesi Ay Fırat Yemekhanesinde düzenlenen iftar yemeğine Eş Başkanların yanı sıra Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Şeref Sayın, birim müdürleri ve çok sayıda işçi katıldı. Emekçilerin Ramazan ayını kutlayan Eş başkanlar, iftar sonrasında işçilerle birlikte çay içip sohbet etti.

Mübarek bir aydan geçtiklerine dikkat çekerek Eş Başkan Kurt, “Değerli halkımıza hizmet üretirken, her işçimizin emeğini ve hakkını da koruyacağız. Böyle mübarek bir ay da hiç kimsenin hakkının bize geçmemesine özen göstereceğiz” dedi.

Eş Bakan Kurt, İş ve İşçi Bulma Kurumu (İŞ-KUR) tarafından gelen ve belediyemizde geçici olarak hizmet üreten işçilerin, kayyum döneminden kalan ek mesai haklarını alamadıklarını belirti.

Tüm işçilerin hak ettiği emeğin karşılığını alacağının müjdesini veren Eş Başkan Kurt, “İŞ-KUR işçileri hem geçmiş döneme ait hem de önümüzdeki dönemde yapacakları tüm ek mesailerin karşılığını hakkıyla verilecektir” dedi.(İpekyolu.bel.tr)

Editör: Wan Haber