Erzurum GHSİM'nin ev sahipliğini yaptığı Büyük Erkekler Türkiye Boks Şampiyonası'nın yankıları sürüyor. Kazım Karabekir Spor Salonu'nda altı gün süren müsabakalara Erzurum halkının ilgi göstermesi hem boks dünyasını hem de tüm sporseverleri mutlu etti.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, yurt içinde bir büyük organizasyonu da tüm Erzurum ile birlikte en iyi şekilde yapmanın gururu yaşadıklarını söyledi. Çintimar, "Erzurum 2011 Üniversiade ile birlikte tüm dünyaya, Türkiye adına en iyi şekilde duyurmuştur. Bu organizasyonun yanı sıra bir çok uluslararası şampiyonaya da en iyi şekilde ev sahipliği yaptık. Son olarak Türkiye'nin yurt içinde bokstaki en uç noktası olan Büyük Erkekler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonasına en iyi şekilde ev sahipliği yaptık. Altı gün süren ve 1000 dolayında misafiri ağırladığımız Erzurum'da iyi bir turnuva oldu. Bu şampiyona da Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç ve yönetim kurulu üyeleri de son derece keyifli günler yaşadılar ve şampiyonada Erzurum'un ev sahipliğinden memnun kaldılar. Bu da bizi mutlu etti" dedi.
ERZURUM HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Altı gün süren müsabakalarda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Boks Federasyonu yönetimi ile birlikte seferber olduklarını ifade eden Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü (GHSİM) Fatih Çintimar, Türkiye'de ilk kez profesyonel boks maçlarını aratmayan bir ortamda ve kalabalık tribünler önünde boks maçları düzenlendiğini belirterek, kendileri ile birlikte bu organizasyonda Boks Federasyonu'nun da başarılı bir sınav verdiğini söyledi. Çintimar, yediden yetmişe Erzurumlu'nun da görevini yerine getirerek, salonu doldurduğunu ve şampiyonanın bu kadar başarılı ve güzel geçmesinde en büyük rolü oynadığını söyledi. Erzurum Halkının şampiyonaya büyük ilgi gösterdiğini vurgulayan Çintimar, " Erzurum olarak bir büyük organizasyonu daha başarı ile tamamlamış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şampiyona boyuncu hiç bir sıkıntı olmadı. Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç ile fedarasyon yönetim kuruluna, organizasyon komitesine ve il temsilcimiz Kadir Hayta'ya ve tüm Erzurum halkına teşekkür ediyoruz" dedi. Organizasyonun başarı ile tamamlanmasından dolayı Erzurum halkına ve GHSİM çalışanlarına teşekkür eden Çintimar, "Bu tür organizasyonlardaki başarı, tüm Erzurum halkına aittir" dedi.
(ERZ-AT-Y)

04.12.2012 17:05:23 TSI

Editör: Wan Haber