Bayraklı Belediyesi'nin katkıları ve Erzurum derneklerinin ortaklaşa çabalarıyla 15 Mart Erzurum'un kurtuluş gününde organize edilen Erzurumlular gecesi İzmir'deki hemşerilerini bu etkinlikte buluşturmayı hedefliyor. Gecenin ünlü konuğu ise fantezi müziğin sevilen isimlerinden İbrahim Erkal olacak.
Bayraklı'daki 9 Erzurum Derneği başkan ve yöneticileri Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ı makamında ziyaret etti.
Bugüne kadar tüm derneklere destek verdiklerini ve bu desteklerinin süreceğini ifade eden Başkan Karabağ, "Göreve geldiğimizden bu yana hiçbir ayrım yapmadan, tüm derneklerimize eşit mesafede kalarak, destek olmaya çalıştık. Erzurumlulara da katkı koyabileceğimiz ne varsa yaparız. BU anlamda 15 Mart Erzurum'un kurtuluş gününde Smyr'na meydanında güzel bir konser etkinliğinde tüm hemşerilerimizi oraya toplayıp, güzel bir gece yaşatalım" dedi.
Ziyarete; Erzurum Olurlar, Narmanlar, Palandöken, Oltulular, Tortumlular, Çatlılar, Şenkayalılar, Manavkuyu Erzurumlular ve Erzurum Sevenler derneklerinin başkan, yönetici ve üyeleri katıldı.
Etkinlik kapsamında bilgi veren yöneticiler, 15 Mart'ta Smyrna Meydanı'nda düzenlenecek Erzurumlular Gecesi'nde ilk önce yerel grupların sahne alacağını, gecenin konuğunun da Erzurumlu sevilen şarkıcı İbrahim Erkal olacağını belirtti.
(HD)

21.01.2013 12:29:14 TSI

Editör: Wan Haber