Erzurumlu Muaythaciler madalyalara ambargo koydu. Muaythai Federasyonu tarafından Iğdır'da yapılan Bölge Birinciliği Şampiyonası'na Antrenör Hasan Söylemez nezaretinde giden Erzurum Gençliksporlu Muaythaiciler, başarılı derecelere imza attı. Erzurum Gençliksporlu muaythaiciler ilk kez katıldıkları Bölge Birinciliği'nde toplam dokuz madalya alarak Erzurum'a döndü. Şampiyona'da beş altın madalya, iki gümüş iki de bronz madalya alarak Erzurum'a dönen sporcular ve antrenör Hasan Söylemez büyük bir gurur yaşıyor. Şampiyonada yıldızlarda 33 kiloda Murat Uğurlu, 51 kiloda Esra Bayrak bölge birincisi olurken, gençlerde de 45 kiloda Zeynep Bayrak, 67 kiloda Ümit Bingöl birinci oldu. Büyük erkeklerde ise 67 kiloda Muhammet Gökçe şampiyonluk kürsüsüne çıktı.
POLAT ŞAMPİYONLARI KUTLADI
Iğdır'da yapılan Muaythai Bölge Şampiyonası'ndan dokuz madalya ile Erzurum'a dönen sporcular ayaklarının tozu ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Şinasi Polat'ı ziyaret etti. Polat, şampiyon muaythaicileri ve antrenör Hasan Söylemez'i başarısından dolayı kutladı. Erzurum GHSİM olarak, dereceye giren tüm sporcuları ve takımları desteklediklerinin altını çizen Polat, "Sizi ilk kez katıldığınız ama büyük dereceler ile Erzurum'a döndüğünüz için kutluyorum. Bölge birinciliği de önemli, ancak biz sizden Türkiye şampiyonasında önemli dereceler almanızı bekliyoruz. İnşallah bunu başaracaksınız" dedi.
Iğdır'da yapılan Muaythai Bölge Şampiyonası'nda birinci olan Erzurumlu beş sporcu, 25 Şubat, 03 Mart 2013 tarihlerinde Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılacak olan Muaythai Türkiye Şampiyonası'nda Erzurum'u temsil edecekler.
(ERZ-AT-Y)

28.01.2013 15:15:12 TSI

Editör: Wan Haber