Erzurumlu karateciler büyük bir başarıya imza attı. Gençlikspor, Çelebispor, Özel Aziziye ve Halk Eğitim Merkezlerinden karatecilerin katıldığı Uluslararası karate turnuvasında büyük bir zafer elde itti.
08-09 Aralık 2012 tarihlerinde Türkiye'nin çeşitli illerinin yanı sıra İran, Azerbeycan, Rusya, Gürcistan ,Lübnan ve Ermenistan'dan toplam 700 sporcunun katılımıyla yapılan Uluslar arası Trabzon Of Karate şampiyonasına Erzurumlu karateciler damgasını vurdu.
Karate 7. Bölge Temsilcisi Ahmet Çelebi, elde ettikleri başarılı derecelerin Erzurum karatesinin ne denli önemli bir noktaya ulaştığını gösterdiğini söyledi. Çelebi, "Turnuvaya katılan ekibimiz 13 Altın, 14 Gümüş, 14 Bronz madalya ile toplam 41 madalya kazanmışlardır. Takım Müsabakalarında ise 6 takımımız birincilik kupası, 3 takımımız 2'ncilik kupası, 6 takımımız ise 3'ncülük kupası almış ve toplamda Erzurum karate takımımız İlimize ve Ülkemize 15 kupa kazandırmıştır. Uluslararası turnuvada büyük bir başarıya imza atan tüm karatecilerimizi ve antrenörlerimizi kutluyorum" dedi.
(ERZ-AT-Y)

10.12.2012 16:40:44 TSI

Editör: Wan Haber