Erzurum'da uydudan yayın yapan Kardelen TV için hazırlanan "Kardan adam" programının sunucularından Necmettin Koçer, Nasrettin Hoca'ya özenerek eşek yerine ata ters bindi, ardından hızını alamayıp Gangnam Style dansını müziksiz oynayarak ilginç görüntü oluşturdu.
Erzurum'da her hafta değişik semtlere konuk olan "Kardan Adam" program ekibi bu hafta merkez Yakutiye ilçesine bağlı Çiftlik köyünde çekimlerini gerçekleştirdi. Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından organize edilen kar üzerinde cirit gösterisini bu hafta ekranlara taşıyacak ekip, hazırladıkları ilginç sahnelerle izleyicilerine sürprizler hazırladı.
Programın sunucuları Salih Yalçın ve Necmettin Koçer, Erzurum'un karının ve soğuk havasının güzel yanlarını da vurgulamak için önce kadın sanatçıya cirit atlarının önünde türküler söylettirip havayı ısıttı.
Daha sonra mikrofonu eline alan sunucu Necmettin Koçer, yaptığı muzipliklerle Çiftlik köyü sakinlerini kahkahaya boğdu. Tüm dünya tarafından 6 ay gibi kısa bir süre içerisinde Youtube'de en çok izlenip ve dinlenerek tıklanma rekoru kıran Güney Koreli şarkıcı PSY'nin Gangnam Style dansını müziksiz oynayarak ilginç görüntü oluşturan Koçer, hızını alamayınca Nasrettin Hoca'ya özendi. Nasrettin Hoca'nın eşeğe ters binmesini at üzerinde sergileyen Koçer, zaman zaman attan düşme tehlikesi geçirdi.
Koçer, "Nasrettin Hoca eşeğe ters binmişti bende 2013 model atıma ters bindim. Herkes düzüne ben tersine. Tüm Dünya'ya sesleniyorum Erzurum gizli bir hazine. Herkes bu gizli hazineden, bu memleketin eğlencelerinden faydalansın" dedi.
(AA-AA-AŞ-Y)

20.01.2013 17:55:19 TSI

Editör: Wan Haber