Hatay'ın Erzin İlçe Belediye Başkanı Kasım Şimşek, ilçe genelindeki caddelere süreli ve ücretli otoparkların kısa zaman sonra hayata geçirileceğini açıkladı.
İlçede artan araç trafiğine karşı bir dizi önlem almak ve sorunları tartışmak için Kaymakam İskender Yönden başkanlığında komisyon kuruldu.
Erzin Kaymakamlığı brifing salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Belediye Başkanı Kasım Şimşek, cadde güzergahlarında süreli ve ücretli otoparkların en kısa zamanda hayata geçirileceğini açıkladı.
İlçe Emniyet Müdürü Murat Ardıç ise ilçe genelindeki trafiğin değerlendirmesini, slayt eşliğinde katılımcılara sundu. Ardıç, ilçede tescilli araç sayısının 10 bin 840 olduğunu belirterek, tescilli araçların içerisinde 4 bin 168'inin motosikletlerden oluştuğunu ve kazaların yüzde 72'sine motosikletlerin neden olduğuna dikkat çekti.
Erzin kaymakamlık brifing salonunda gerçekleşen toplantıya; Erzin ilçe kaymakamı İskender Yönden, Erzin belediye başkanı Kasım şimşek, Hatay İl Emniyet Müdür yardımcısı İzzettin Emre, Erzin İlçe Emniyet Müdürü Murat Ardıç, siyasi parti ilçe başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, Dörtyol İlçe Trafik Büro Amiri ve Jandarma Trafikten sorumlu yetkililer katıldı.
(MEU-SZP

21.12.2012 16:52:20 TSI

Editör: Wan Haber