Bursaspor teknik direktörlüğü görevinden dün istifa ettiğini açıklayan Ertuğrul Sağlam'ın dönmesi için Vali Şahabettin Harput da devreye girdi.
Vali Şahabettin Harput, Heykel Valilik binasında düzenlediği toplantıda Ertuğrul Sağlam'ın kendisine geri dönmek istemediğini söylediğini ifade ederek, "Ertuğrul Sağlam bana, 'şimdilik dinleneceğim, ileride Allah ne gösterir bilemem' dedi. Ertuğrul hoca çok başarılı bir teknik adam" şeklinde konuştu.
Harput, Ertuğrul Sağlam'la görüşerek, "Görevinize devam edin" çağrısında bulunduğunu ifade ederek, "Bursaspor'dan herkes daha çok başarı bekler, ister ama Bursaspor son 3-4 yıl içerisinde gerçekten başarılı olmuştur. Şampiyonluğu bir tarafa bırakın takım olarak dördüncülükten aşağı düşmedik. Büyük paralar harcamadan hep ilk 5 içerisinde, şampiyonluk potasında kalması bir takım için başarıdır. Daha iyi olabilir miydi, olabilirdi, daha kötü de olabilirdi" dedi.

SAĞLAM VALİ HARPUT'TAN İZİN İSTEDİ
Ertuğrul Sağlam'ın çeşitli sebeplerle ayrıldığını anlatan Sağlam, "Önce takımın hakkını vermek lazım. Çeşitli nedenlerle değerli hocamız ayrıldı. Kendisini çok seviyorum. Son maçlardaki seyirci tarafından kendisine yönelik incitici bazı tavırlar dolayısıyla artık kaldıramadığını, bir süre dinlenmek istediğini ifade etmiştir. Kendisinden mümkünse tekrar dönebilmesinin bizi mutlu edebileceğini söyledim. 'Sayın valim izin verirseniz artık burada son noktayı koyuyorum, ileride Allah ne gösterir bilemem, şimdilik noktalıyorum' açıklamasında bulundu. Benden sonra gelişme oldu mu bilmiyorum. Bursaspor'a hocaya da hayırlı olsun" şeklinde konuştu.
(YS-EYB-S)

28.01.2013 14:09:19 TSI

Editör: Wan Haber