Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda 1461 Trabzon ile oynayacağı karşılaşmadan 3 puan ile ayrılarak kupadaki iddiasını sürdürmek isterken, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın futbolcularını "rakibi küçümsemeyin" uyarısı yaptığı öğrenildi.
Yeşil-beyazlı ekip, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu ilk maçında yarın taraftarı önünde 1461 Trabzon'u ağırlayacak. Spot Toto Süper Lig'in geride kalan 16 haftasında hak ettiği yere gelemeyen Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda yoluna devam etmek için Trabzon ekibi ile oynayacağı karşılaşmada puan kaybı yaşamamak istemiyor.
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın yeşil-beyazlı futbolcuları rakibi küçümsememeleri gerektiğini söylediği öğrenilirken, "Rakibimiz lig lideri Galatasaray'ı kendi evinde mağlup etti. Bu motivasyon ile bizden de puan yada puanlar almak isteyecekler. Eskişehirspor maçının ilk yarısında gösterdiğiniz kaliteli oyunu bu karşılaşmada da bekliyorum. Eskişehir maçının ikinci yarısındaki hataları istemiyorum" şeklinde uyardığı bildirildi.

1461 TRABZON'DAN 4 FUTBOLCUYU TAKİBE ALMIŞTI
Sağlam, PTT 1. Ligi'nde mücadele eden 1461 Trabzon'un 4 futbolcusunu yakın takibe almıştı. Karadeniz ekibinin geçtiğimiz haftalarda TKİ Tavşanlı Linyitspor ve Göztepe ile oynadığı karşılaşmaları tribünden takip eden teknik direktör Ertuğrul Sağlam, bordo-mavili ekibin 4 futbolcusu Abdullah Karmil, Gökhan Alsan, Yusuf Erdoğan ve Göksu Alhas'ı yakın takibe aldığı bildirilmişti.

DÜDÜK TÜRKALP'TE
Bursa Atatürk Stadyumu'nda oynanacak ve saat 19.30'da başlayacak olan karşılaşmada Ankara Bölgesi Üst Klasman hakemlerinden Özgüç Türkalp düdük çalacak. Türkalp'in yardımcılıklarını ise Uygar Bebek, Serkan Olguncan yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Eser Birinci olarak belirlendi.

VEDERSON VE BANGURA SAKAT
Öte yandan Bursaspor'da Bangura ve Gökçek Vederson'un sakatlıkları devam ederken, her iki oyuncunun da bu karşılaşmada forma giyemeyeceği bildirildi.
Yeşil-beyazlı ekibin, 1461 Trabzon karşılaşmasına şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor:
Harun, Basser, Serdar, İbrahim, Hakan, Murat, Musa, N'Diaye, Ferhat, Okan, Pinto.
(MA-İHS-BH-S)

18.12.2012 11:58:20 TSI

Editör: Wan Haber