Eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, kabinede yapılan revizyon sonucu bakanlıktan alınmasıyla ilgili olarak, "Hayırlı olsun. Yeni gelen arkadaşlara başarılar diliyorum. Zaten uzun zamandır böyle bir görev değişikliği konuşuluyordu. O açıdan sürpriz olduğunu zannetmiyorum" dedi.
İstanbul'dan Ankara'ya dönen Ertuğrul Günay, Esenboğa Havalimanı'nda, kabinedeki revizyonla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Günay, "Hayırlı olsun. Yeni gelen arkadaşlara başarılar diliyorum. Zaten uzun zamandır böyle bir görev değişikliği konuşuluyordu. O açıdan sürpriz olduğunu zannetmiyorum. Her görevin bir son döneni vardır. Önemli olan; görev bittiği zaman beraber çalıştığınız arkadaşlarınızın, sizin için iyi düşünmesidir, çalıştığınız alanda iyi izler bırakmaktır. 5 buçuk yıl yürüttüğüm görev boyunca arkamda hem iyi izler hem de iyi arkadaşlar bıraktığıma inanıyorum. Böyle bir görev döneminin sonunda Bu duyguları yaşattığı için Allaha şükrediyorum" dedi.
Gazetecilerin, İstanbul'da yaptığı veda konuşmasıyla ilgili 'kararı önceden biliyor muydunuz' sorusuna iste Günay, "Allah bazı şeyleri malum eder" cevabını verdi.
(YHY-Y)

24.01.2013 22:40:14 TSI

Editör: Wan Haber