Beyaz Tv'nin sevilen futbol programı olan Beyaz Futbol programında yorumcu Ertem Şener önceki gün vahşice öldürülen Özgevan için göz yaşlarına hakim olamadı. Şener, Özgecan'ın cani katillerinin IŞİD2e verilmesini istedi.
 
Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında başkaldırı yaşandı. Mersin'in Tarsus İlçesi'nde yaşanan Özgecan cinayeti hakkında program sunucusu Ertem Şener ve Beyaz Futbol programı yorumcusu Sinan Engin canlı yayında sinirlerine hakim olamadılar.
 
"SİNAN ENGİN İSYAN ETTİ"
Sinan Engin; “Bunları oğlum da olsa idam edin.”
"Bu p..leri, şerefsizleri oturtturun koltuğa verin gazı. İdam edin bunları. Çıkarın idamı, annesine babasına da seyrettirin. Sayın Cumhurbaşkanım. Lütfen bunlara idam getirin. Oğlum da olsa idam edin."
 
"ERTEM ŞENER GÖZYAŞLARINA BOĞULDU"
Ertem Şener; “IŞİD'i kesinlikle desteklemiyorum ama...”
Programında moderatörü Ertem Şener ise "Size yalvarıyorum. Bu kızımızın katillerini en ağır şekilde cezalandırın. IŞID'i kesinlikle desteklemiyorum, fakat bu katilleri onlara vereceksin, en ağır şekilde eziyet edecekler. Penguenciler, Lemancılar konuşsanıza çizsenize... Alayınız İsrail'ci olmuş. Ulan oğlum erkekseniz bizim karşımıza çıksanıza lan! Şerefsiz haysiyetsiz köpekler gencecik kız o gencecik! Bana bak Barış Atay bu işe siyaseti bulaştırma. Adam gibi ne yazıyorsan yaz. Çok delikanlısın ya..." şeklinde konuştu. Öte yandan Ertem Şener, konuşmasının sonlarında gözyaşlarını tutamadı, izleyicilerden bu vaziyet için özür diledi.

Editör: Wan Haber