Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, sezon başında Beşiktaş'a kiraladıkları Batuhan Karadeniz'i takımında görmek istemediğini söyledi.
Kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Ersun Yanal, Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor'un ardından ligde en genç ikinci takım olduklarını belirterek, "Şu anda elimizde 32 oyuncumuz var. Altyapıdan bu sezon 5 oyuncu aldık. Transfer ettiğimiz oyuncularımızın ortalama yaşı 21,9'dur. Buna Necati, Servet, Hürriyet de dahil. Onlar da bu ortalamanın içerisinde. Teşekkür edip yollarımızı ayırdığımız oyuncularımızın yaş ortalaması 30,5'dir. Şu anda takımımızın yaş ortalaması 23,8 oldu. Kayserispor, 23,1 ile Spor Toto Süper Lig'deki en genç takım. Biz, şu anda 23,8 ile en genç ikinci takımız. Aynı zamanda kaliteli, genç oyuncularla gelişebilir, ekonomik değer kazanabilir, oyunculuk olarak da değer kazanabilecek bir kadroya sahibiz. Daha gündeme getirmediğimiz, oynatamadığımız, forma veremediğimiz ama kalitesinden yüzde 100 emin olduğumuz oyuncularımız da var" dedi.
Batuhan Karadeniz'i takımda görmek istemediğini de aktaran Yalan, "Batuhan ile bu saatten sonra beraber olamayız. Batuhan, Beşiktaş'ta da başaramadı. Orada da olmadı. Batuhan'ın eksiğini siz daha iyi biliyorsunuz. Batuhan'ın kaslarında bir problem olduğunu düşünmüyorum. Zaten transferi teknik olarak gerçekleşmiyor. Kontratı bizimle. Batuhan, Eskişehirspor ile anlaşacak. Batuhan'ın menfaatleri, bundan sonra Eskişehirspor'un onun hakkındaki tasarrufudur. Batuhan'ın da ona göre tasarrufudur. O bilir. Biz noktayı koyduk. Bu saatten sonra Batuhan'ı, bu takım içinde görmek istemiyorum. Çok net" şeklinde konuştu.
Eskişehirspor seyircisinin takıma olan katkısını da anlatan Yanal, 12. adamı her zaman yanlarında görmek istediklerini belirtti.
Toplantının ardından Yanal, basın mensuplarıyla yemek yedi.
(KÇ-BH-S)

01.02.2013 17:00:59 TSI

Editör: Wan Haber