Adana'da, eroine başlamadan önce 85 kilo olan bir kişi eroine başladıktan sonra 50 kiloya düştüğünü belirterek, "Eroini bırakmasam sonum ölüm olacak artık bırakmak istiyorum" dedi.
Annesi ev hanımı babası emekli olan 34 yaşındaki H.Y, 10 yıl önce eroine başladığı için hayatının karardığını söyledi. Eroine bir arkadaş ortamında merak nedeniyle başladığını belirten H.Y, "Tam 10 yıl önce arkadaşlar eroin alırken bende merak edip aldım. Kafa yapıyor diye kullandım. Ancak kullandıktan sonra bin pişman oldum. 10 yıldır eroin kullanıyorum hem kendime hem de yakınlarıma çok zarar verdim. Özellikle annemi çok üzdüm" dedi.
Eroin almaya başladıktan sonra sağlığının bozulduğuna dikkat çeken H.Y, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ben eroin almadan önce çok sağlıklı bir insandım. Tam 85 kiloydum ama şimdi 50 kiloya düştüm. Eroin kullanmadan önce çalışıyordum şimdi gücüm kalmadığı için herhangi bir yerde çalışamıyorum da. Çalışmak için hem gücüm yok hem de benim bağımlı olduğumu duyan kimse bana iş vermiyor. Hayatım her yönüyle karardı."
Eroinin sonu olmadığını artık kurtulmak istediğini anlatan H.Y, şöyle konuştu: "Ben artık bitmek üzereyim, eroinden kurtulmak istiyorum. Eğer eroinden kurtulamasam hayatımdan olacağım. Benim arkadaşlarım bir bir ölüyor, ben de devam edersem öleceğim."
Eroini merak eden gençlere seslenen H.Y, sözlerine şöyle devam etti:
"Gençler eroini merak etmesin. Hiçbir iyi yanı yok. İnsanı zehirleyip yavaş yavaş yok ediyor. Eroine başlangıç zaten merakla başlıyor. Ne olduğunu merak edip kafa yaptığı için başlıyorsun ama sonra hem maddi hem manen seni bitiriyor. Hem kendini hem etrafındakilerini bitiriyor. Bu nedenle kimse merak edip eroin kullanmasın işte benim halim ortada."
(FKE-HO-Y)

20.01.2013 10:57:04 TSI

Editör: Wan Haber