Özel Erkan Eğitim Kurumları, YGS'ye hazırlanan tutuklu ve hükümlüler için Adana F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu'na sınava hazırlık kitapları gönderdi.
Erkan Eğitim Dersaneleri Müdürü Mehmet Ramazan Kurul, sosyal sorumluluk projesi kapsamındaki hediye kitapları, F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu eğitmeni Cemil Ölmez'e teslim etti.
BÜYÜK İHTİYAÇ
Özel Erkan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Hatipoğlu, kitap talebi cezaevi yönetimi aracılığı ile kendilerine iletildiğinde bunu memnuniyetle karşıladıklarını söyledi. Cezaevindeki tutuklu ve hükümlülerin sınavlara hazırlanmalarının anlamlı olduğuna işaret eden Hatipoğlu, "Mahkumların en önemli sıkıntısı kitap. Biz de bu eksikliği giderebilme adınaYGS'ye hazırlık kitaplarını cezaevine gönderip, onlara yardım elimizi uzattık" dedi.
TOPLUMA KAZANDIRILIYORLAR
Hatipoğlu, cezaevindeki tutuklu ve hükümlülerin yeniden topluma kazandırılması konusunda devletin üzerine düşen görevi yaptığını söyledi. Erkan Eğitim Kurumları olarak, sosyal sorumluluk projelerinin sadece cezaevine kitap yardımı ile sınırlı olmayacağını vurgulayan Hatipoğlu, "Güzel ve doğru yapılan her türlü proje ve çalışmanın yanındayız. İmkan ve olanaklarımız ölçüsünde de gereken desteği vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.
(AKL-Y)

09.02.2013 10:30:00 TSI

Editör: Wan Haber