PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'un Teknik Direktörü Levent Eriş, son mağlubiyetin çok fazla abartıldığını ve her takımın maç kaybedebileceğini söyledi. Eriş, "Şampiyonluğun en güçlü adayıyız" dedi.
Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş Pazar günü oynayacakları Bucaspor maçı öncesinde bir açıklama yaptı. Cezası nedeni ile Şanlıurfaspor ve Ankaragücü maçını tribünden izleyen Eriş, açıklamasında son Ankaragücü mağlubiyetinin çok fazla abartıldığını ve her takımın maç kaybedebileceğini kaydetti. Taraftarlara seslenen deneyimli teknik adam, "Bu takımı geçen sezon ve bu sezon neler yaptığı ortadadır. Kendi evimizde ilk kez mağlubiyet yaşadık. Sanki Ankaragücü yenilgisi ile şampiyonluk gitmiş gibi bir hava yaratılmaya çalışılıyor. Ben ve takımımın bugüne kadar verdiğimiz her sözü yerine getirdik ve bu sözleri yerine getireceğimize dair yemin ettik" ifadelerini kullandı.
Eriş, geçen yıl şansızlık sonucu şampiyonluğu yitirdiklerini ifade ederek, şunları söyledi:
"Kasımpaşa maçını nasıl kaybettiğimiz ortadadır. O travmayı bile atlattıktan sonra daha 15 maç olmasına karşın Ankaragücü mağlubiyeti biraz fazla abartıldığını düşünüyorum. Puan sıralamasında üzerimizdeki takımların bir çoğunu yenmeyi başardık. Hiçbir kulvarda aciz kalmadık, kalmayacağız."
Sezon başında hedeflenen şampiyonluğa ulaşmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirten Teknik Patron Levent Eriş, sözlerini şöyle sürdürdü:
"15 hafta sonra alnımızın akıyla bu sevinci yaşayacağız. Umutsuzluğa kapılmak , negatif bir ortam yaratmak takımımıza zarar verir ve bizi hedeften uzaklaştırır. Şanlıurfaspor karşılaşması ile başlayan olumsuz havanın bir an önce dağılması gerekiyor. Ankaragücü maçında alınan yenilgi ile hedeften uzaklaşmış değiliz. Kaldı ki şu anda sıralamada 4. durumdayız ve ikinci takımla puan farkı 4.Görünen odur ki Şampiyonluğun en güçlü adayıyız"
(SZP-AKL-Y)

31.01.2013 13:43:15 TSI

Editör: Wan Haber