Gülben Ergenin yeni eşi Çelik'ten enteresan foto paylaşımı..sıkıyorsa Gülben'in çocuklarına yap Ünlü sanatçı Gülben Ergenin yeni eşi olan ve genel yayın yönetmeni Erhan çelikin paylaştığı resim gündeme damga vurdu. Ünlü haberci ve genel yayın yönetmeni Erhan çelik sürekli kendisi ve yeni eşi Gülben ergen ile ilgili ve yaşantısından güzel fotoğrafları hep paylaşıyorlar fakat bu kez çelik fartklı bir fotoğraf paylaşımı ile dikkatlerden kaçmadı.

Erhan Çelik'ten süpriz fotoğraf paylaşımı. Ünlü sanatçı Gülben Ergenin yeni eşi olan ve genel yayın yönetmeni Erhan çelikin paylaştığı resim gündeme damga vurdu.Ünlü şarkıcı ve sanatçı Gülben Ergen ve Erhan Çelik çiftinin aşkları tam gaz devam ederken. Gülben ve Erhan çifti, sürekli aile yaşantısından fotoğraflar paylaşıyor. Erhan Çelik'in Instagram hesabından paylaştığı son fotoğraf hep takipçilerinin şaşırttı hemde sosyal medyada çokça yankılandı.

erhan-001.jpg
 
"SIKIYORSA GÜLBEN'İN ÇOCUKLARINA YAP"
 
Oğlu Kayra'nın montundan tutup poşet gibi taşıyan Erhan Çelik'e takipçilerinden ilgin bir yorum geldi. Takipçileri, Gülben Ergen'in önceki evliliğinden olan 3 erkek çocuğuyla birlikte yaşayan Çelik'e "Bu hareketi sıkıyorsa Gülben'in çocuklarına yap" yorumunda bulundu.

Editör: Wan Haber