Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören emekli Orgeneral Ergin Saygun, yeniden yoğun bakıma alındı. Saygun'un kızı Ece Saygun, twetter hesabından babasının tedavi için İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirildiğini duyurdu.
Geçirdiği açık kalp ameliyatı nedeniyle bir süredir Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören emekli Orgeneral Ergin Saygun'un, böbrek fonksiyonlarında oluşan sorun nedeniyle tekrar yoğun bakım servisine alındığı öğrenildi.
Saygun'un kızı Ece Saygun, twetter hasabından babasının durumu ile ilgili bilgi verdi.
Babasının İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirildiğini belirten Ece Saygun, "Telefonlar kilitlendi, bilgi vereyim; Evet babamın dünden beridir tekrar yoğun bakımda olduğu doğru. Böbrek fonksiyonlarında sıkıntı var. Kalp veya akciğer ile ilgili bir sorun yok, böbrekleri de yakın takip edebilmek için yoğun bakıma aldılar. Şuuru açık, konuşuyor. Doktorlar başında, çok yakın takip ediyorlar. Bu sıkıntıyı da atlatacağız. Sabah ambulans ile çapa tıp fakültesine geldik. Şu anda orada yoğun bakımda. Ayağa kalkacak. Baska yolu yok" ifadelerini kullandı.
(ÖFA-ÖK-Y)

20.02.2013 15:40:21 TSI

Editör: Wan Haber