Haber: Gönül DEMİR
 

28 yaşındaki genç aday Cankatar, Vatso'da yaşanan bazı gelişmelerin kendilerini üzdüğünü ifade ederek; “Bizlerin desteği Van halkı esnaf tüccar ve meslektaşlarımızla birlik de hareket ederek, yeni bir dönem başlatmak istiyoruz. Van'ı Büyükşehir’e yakışır bir şekilde birlik beraberlik çerçevesinde sağlayacağımızdan eminim” dedi.

 

Cankatar; “Yıllarca Ticaretle uğraştık, Van esnafımızın desteğiyle Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) başkanlığına adaylığımı bıraktım. Odamızda yaşanan bazı tatsız olaylar bizleri ve Van esnafını üzmüştür.Bizlerin desteği Van halkı esnaf tüccar ve meslektaşlarımızla birlik de hareket ederek, yeni bir dönem başlatmak istiyoruz. Van'ı Büyükşehir’e yakışır bir şekilde birlik beraberlik çerçevesinde sağlayacağımızdan eminim. Van halkı esnaf, tüccar vatandaşımızın nasıl hareket edeceğini bilmiyoruz. Ama şu var ki farklı farklı sektörlerde çalışmalarımızın olduğu bu çalışmalarımızı genişleterek bir çok başarıyı Allaha Şükür olsun Ticaretimiz ile elde ettik. İnşallah odamız içinde aynı durum söz konusu olur . Van halkı esnafı ile birlikte söz konusu farklı alanlarda hizmet ve çalışmalarımızı yaparak Oda üyelerimizle beraber büyük başarılara ve kazançlara imza atacağımıza inanıyoruz. Çok sıkıntılı bir dönem atlattık, Van halkı ile zorluklara göğüs gerdik. Önümüzde şuan 3 aylık bir süreç var nelerle karşılaşacağımızı bilemiyoruz, sık sık görüşlerimizi bildireceğiz. Tüm Van halkına saygılarımı sunar diğer aday arkadaşlara başarılar diliyorum her şey iyi bir Van için...” ifadelerini kullandı.

 ""

 

Ergin CANKATAR KİMDİR?

 

Ergin Cankatar Aslen Özalp'lı. İş adamı. 28 yaşında evli ve 3 çocuk babasıdır. 6 yaşından beri ticaretle uğraşıyor. Hayvancılık, manifaturacılık ve Beyaz eşya sektöründe çalıştı. Şuan toptan Kömürcülük ve İnşaat işiyle uğraşmaktadır. Vanlı iş adamlarındandır. Van’da yaşıyor. 

 

Vanbulten.com

Editör: Wan Haber