Türkiyeyi şok eden ergenekon usulü toprak altına saklanan cephane Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bulundu. Bir ihbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri yere gömülü 6 adet kaleşnikof tüfek ve 550 adet mühimmat çıkardı.

oprak altında Türkiye'yi şoke eden cephanelik! Bugün tüm yurtta bu haber konuşuluyor. Cephaneyi bakın nere saklamışlar. Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Jandarma ekipleri gelen bir ihbarı değerlendirdi. İhbar neticesinde söylenen bölgeye giden Jandarma ekipleri toprak altına gömülü halde bulunan 6 adet Kaleşnikof marka tüfekle 550 adet tüfeklere ait mühimmat çıkardılar. Çıkarılan o cephanelikle ilgili tüm detaylar haberimizde...

Şanlıurfa ilinin Viranşehir ilçesinde Jandarma'ya gelen ihbar üzerine Jandarmanın belirlenen noktaları aramasında boş araziye gömülmüş 6 adet tüfek ve 550 adet mermi bulundu.

 Şanlıurfa Viranşehir'de bir ihbar üzerine jandarma ekipleri boş bir arazide toprağa gömülü 6 tüfek ile 520 fişek ele geçirdi. Viranşehir'de bir ihbarı değerlendiren jandarma ekiplerinin Germen Mahallesi'nde boş arazide yaptığı aramada; toprağa gömülü 3 kalaşnikof, 2 G1 piyade tüfeği ile av tüfeği ve 520 fişek ele geçirildi. 

Jandarma, el koyduğu tüfek ve fişekleri toprağa gömen kişi ya da kişilerin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı / memuruz . net

Editör: Wan Haber