Ergenekon Davası'na bakan Savcı Cihan Kansız'ın yeğeni Memiş Kansız Rize'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz gece Rize'nin Menderes Bulvarı üzeri Adliye Binası önünde meydana gelen kazada Memiş Kansız (44) yönetimindeki 53 DL 590 plakalı otomobil ile karşı yönden gelmekte olan P.C Yönetimindeki 53 AV 765 plakalı otomobil çarpıştı. G.A yönetimindeki 53 AY 229 ve E.D yönetimindeki 53 DA 302 plakalı otomobillerde kazaya karıştı. Zincirleme kazada Memiş Kansız olay yerinde hayatını kaybederken diğer araçlarda bulunan P.C, G.A ve E.D yaralandılar. Yaralılar Recep Tayip Erdoğan Üniversitesi Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili inceleme sürüyor.
Kazada hayatını kaybeden Memiş Kansız'ın, Zekeriya Öz'ün ardından Ergenekon Davası'na atanan Savcı Cihan Kansız'ın yeğeni olduğu öğrenildi. Kansız bir süre önce sosyal paylaşım sitesi olan Facebook'da üzerinde; Taha Suresi'nde ölümü hatırlatan 55. ayetin yazılı olduğu mezar taşı ile çekilmiş fotoğrafı paylaşmıştı.
(GF-ÖS-Y)

04.02.2013 15:24:42 TSI

Editör: Wan Haber