Diyarbakır'ın ilçesinde yapılan Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olağan kongresinde, İzzet Güzel yeniden başkan seçildi.
Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen olağan kongreye 518 kayıtlı delegeden 235'i katıldı. Divanın oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile kongre başladı. Kooperatif çalışma ve denetim kurulu raporları ile gelir, gider tablosu ve bilançosu, 2013 yılı tahmini bütçesinin okunup oylanmasının ardından seçime geçildi. Tek liste halinde gidilen seçimde İzzet Güzel yeniden başkan seçilirken yönetim kurulu üyeliklerine Ağa Karaoğlan, A. Gani Sümer, Hacı Avcı ve Mehmet Yoldaş getirildi. Denetim kurulu üyeliklerine ise Mehmet Aykaş ve Musa Yaman seçildi.
Başkan İzzet Güzel, üyelere verdikleri destek için teşekkür ederek esnafa en iyi hizmeti sunmak için gayretle çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Kongreye çevre il ve ilçelerin kooperatif başkanları ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.
(ET-AKK-Y)

20.01.2013 14:05:19 TSI

Editör: Wan Haber