Sakarya'nın Erenler İlçe Emniyet Müdürü Nihat Yıldırım sorunları çözme noktasında her şeyin devletten beklenilmesinin mümkün olmadığını belirterek, "Bizim vatandaşlarımızdan isteğimiz, toplumun huzurunu bozmak isteyen kişilere fırsat vermemeleridir. Karşılaşılan olaylarda hiç çekinmeden 155 polis hattına ulaşılabilir. Biz vatandaşların huzuru ve güvenliği için çalışıyoruz" dedi.
Erenler İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Nihat Yıldırım, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk'ü makamında ziyaret etti. Erenler İlçe Emniyet Müdürü Nihat Yıldırım, Belediye Başkanı Cavit Öztürk'ün 2004 yılından beri Erenler İlçesine hizmet ettiğini öğrendiğini kendisine bu anlamda bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti.
Uzun yıllar insanlara hizmet etmenin insana haz verdiğini sözlerine ekleyen Yıldırım, "Toplumda hep birlikte yaşamanın önemini kavramamız lazım. Birlikte yaşamamız ise hem kamu hem de vatandaşlarımızın yararına olacaktır. Sorunları çözmek için her şeyi devletten beklemek mümkün değildir. Dolayısı ile bizim vatandaşlarımızdan isteğimiz, toplumun huzurunu bozmak isteyen kişilere fırsat vermemeleridir. Karşılaşılan olaylarda hiç çekinmeden 155 polis hattına ulaşılabilir. Biz vatandaşların huzuru ve güvenliği için çalışıyoruz. Bugün ziyaretlerimiz kapsamında hem Erenler ilçesinin güvenliğini bu anlamda gözlemlemiş olduk, hem de Erenler Belediye Başkanı Sayın Cavit Öztürk'ü tanımaktan son derece memnun olduk" dedi.
Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ise, ilçenin genel asayiş durumunun birçok yerleşim birimine göre iyi olduğuna ve İlçedeki huzurun tesis edilmesinde emniyet teşkilatının önemine işaret etti. Öztürk; "Vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamaları Belediye ve Belediye Başkanı olarak en çok önemsediğimiz ve bizi mutlu eden bir konudur. İlçemiz asayiş yönünden sakin bir ilçe. Bunda en büyük pay güvenlik güçlerimizin özverili çalışmalarıdır" dedi.
Öztürk, Kendisine yapılan nezaket ziyaretinden memnun kaldığını belirterek Erenler İlçe Emniyet Müdürü olarak görevine başlayan Nihat Yıldırım'a yeni görevinde başarılar diledi.
(SC-İÇ)

08.02.2013 12:58:01 TSI

Editör: Wan Haber