Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Kdz. Ereğlililer Derneği Başkanı Noyan Keskin Almanya Zonguldaklılar Dernek Başkanı Erol Yukarıbaş'ı ziyaret etti.
Almanya'da düzenlenen geleneksel Zonguldaklılar Gecesi'ne katılan Kdz.Ereğli Grubunda yer alan Kdz. Ereğlililer Derneği Başkanı Noyan Keskin, Dernek Yöneticisi Ali Yanık, dernek üyesi Birol Bektaş ve Önder Gazetesi Sorumlu Müdürü Mustafa Kemal Bektaş, Ozan Albayrak tarafından hazırlanan Kdz.Ereğli resminin bulunduğu tabloyu Almanya Zonguldaklılar Derneği hizmet binasına asılmak üzere Dernek yöneticilerine teslim ettiler.
Kdz.Ereğlililer Derneği Başkanı Noyan Keskin, Zonguldaklılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin bölgenin her noktasını kucaklamaya çalıştığını belirterek, "Birlik ve beraberlik içerisinde güzel işlere yaptığınız ortada. Birlik ve beraberlikten her zaman fayda gelir. Burada gerek Dernek Yönetimi gerek tüm Zonguldaklıların gösterdiği yakın ilgiden son derece memnun kaldık, şükranlarımızı sunuyoruz" dedi. Almanya Zonguldaklılar Dernek Başkanı Erol Yukarıbaş'da, Almanya'da 300 bin nüfusa ulaşan Zonguldaklıları birlik içerisinde tutabilmek için üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye çalıştıklarını vurgulayarak, "Ben değil biz düşüncesi ile hareket ediyoruz ve her geçen gün hergeçen ay daha da güçlenerek yolumuza devam ediyoruz. Kdz.Ereğli, Zonguldak için bölgemiz için ve ülkemiz için son derece önemli bir yer. Zonguldak'ın her noktasının dostluğa barışa ihtiyacı var" diye konuştu.
Yukarıbaş, Ereğli grubundan gelen isimlere desteklerinden ötürü de teşekkür belgesi verdi.
(HH-SA-Y)

06.12.2012 13:59:02 TSI

Editör: Wan Haber