ZONGULDAK (İHA) Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından bazı mahalle ve sokaklardaki su hatlarını yenileme çalışmalarına da ara vermeden devam ettiği belirtildi.
2013 yılı çalışmalarını, belirlenen plan ve program içerisinde yürüten Kdz. Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, bazı mahalle ve sokaklardaki su hatlarını yenileme çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor.
Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeye bağlı Orhanlar Mahallesi Yalı Caddesi, Tunalı Hilmi Caddesi ve Ahmet Sart Sokak'taki içme ve kullanma suyu hatlarını yeniledi. Vatandaşların kesintisiz ve daha sağlıklı su kullanabilmesi amacıyla başlatılan hat yenileme çalışmalarında toplamda 780 metre uzunluğundaki içme ve kullanma suyu şebeke hattı yenilenerek yaklaşık 50 binanın bağlantısı değiştirilmiş olacağı kaydedildi. Çalışmalarla ilgili, yapılan açıklamada, halka daha kaliteli hizmet verebilmek amacıyla gerçekleştirilen çalışmaların devam edeceği vurgulanarak, bu çalışmalar sırasında halka verilen rahatsızlıktan ötürü vatandaşlardan özür dilendi.
(HH-OA-Y)

18.01.2013 11:34:54 TSI

Editör: Wan Haber