Zarrab’ın tutuklanmasından sonra takipçi sayısı da hızla artan Bharara, Abdullah Gül ve Bahçeli'yi geride bıraktı.

 ABD'de tutuklanan Reza Zarrab'ı tutuklatan savcı Bharara, sosyal medyada popülerliğini ve takipçi sayısını her geçen gün arttırıyor. Türkiye'de twitter kullanıcıları arasında 16. sıraya çıkan Bharara, aynı zamanda çok sayıda ünlü ismi de geride bıraktı. Bharara ile ilk sırada yer alan Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında ise 15 kişi bulunuyor.

GÜNDEN GÜNE POPÜLERLİĞİ ARTIYOR
 17-25 Aralık yolsuzluk soruşturmalarının kilit ismi olan Reza Zarrab’ı Miami’de tutuklatan New York Savcısı Preet Bharara'nın, Türkiye'deki twitter kullanıcıları arasındaki popülaritesi hızla arttırıyor. Takipçi istatistiklerini ölçen Starmetre sitesine göre; Zarrab’ı tutuklatmadan önce 2 bin 512'inci sırada alan Bharara, Zarrab'ın tutuklanmasından sonra 16. Sıraya yerleşti.

ABDULLAH GÜL’Ü GERİDE BIRAKTI
 Türkiye’deki twitter kullanıcılarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Bharara, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü geride bıraktı. Çok sayıda siyasetçi, sanatçı ve akademisyeni geride bırakan Bharara’nın takipçi sayısında da hatırı sayılır artış gözlendi.

200 BİNE YAKIN TAKİPÇİ KAZANDI
 Reza Zarrab’ın tutuklanmasını Türkiye’de yankı bulmasının ardından, sosyal medya kullanıcılarının takibe aldığı savcı Bharara, 22 Mart’ta 87.861 takipçiye sahipken, bugün 278 bin 462 takipçiye sahip.
 

Editör: Wan Haber