Erdoğan'dan Petek Dinçöz'e cevap geldi. Önceki gün katıldığı televizyon programında gözyaşları içinde Başbakan'a ve eşine seslenen Petek Dinçöz'ün yardım çağrısı karşılık buldu.

Katıldığı televizyon programında canlı yayında gözyaşları içinde Başbakan'a ve eşine seslenen Petek Dinçöz’ün yardım çağrısı karşılık buldu. Dinçöz, Twitter hesabından “Dün katıldığım TV programı sonrası sayın Başbakanımızın konuya gösterdiği hassasiyet için minnettarım. Çok çok teşekkür ederim.”  açıklamasını yaptı.

HEM BAŞBAKAN'A HEM DE EMİNE ERDOĞAN'A SESLENDİ

Beyaz TV’de yayınlanan ‘Söylesem Olmaz’ adlı programa katılan Petek Dinçöz canlı yayında Başbakan Erdoğan’dan yardım istedi. Eski kocası Can Tanrıyar’ın kendisini dövdüğünü söyleyen Petek Dinçöz, Tanrıyar ile birlikteyken yaşadıklarını anlattı. Gözyaşlarına hakim olamayan Dinçöz, ‘Can Tanrıyar’dan kurtulamıyorum. Yardım edin. Başbakan’ımıza sesleniyorum, Emine Hanım’a sesleniyorum’ dedi.

"CAN TANRIYAR'DAN KURTULAMIYORUM" ÇAĞRISINA BAŞBAKAN'DAN YANIT

Eski eşi Can Tanrıyar’ın kendisine şiddet uyguladığını ve işlerini engellediğini öne sürerek “Can Tanrıyar’dan kurtulamıyorum, bana yardım edin. Başbakanımıza sesleniyorum, Emine Hanım’a sesleniyorum” diyen Dinçöz, Twitter’ına Başbakan’ın kendisine kayıtsız kalmadığını yazdı.

DİNÇÖZ'ÜN TWEET'İ

Şarkıcı, şu tweet’i attı: “Dün katıldığım TV programı sonrası sayın Başbakanımızın konuya gösterdiği hassasiyet için minnettarım. Çok çok teşekkür ederim.”   

Editör: Wan Haber