AK Parti milletvekilleri, 4 eski bakanla Meclis Genel Kurulu'ndan önce genel merkezde kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Bakanlar, tek tek söz alarak kendilerini savundular. Çevre ve Şehircilik eski bakanı Erdoğan Bayraktar ise toplantıda gözyaşlarına hakim olamadı.

BAYRAKTAR AĞLADI

Toplantıda söz alan Bayraktar "Benim adımın karıştırıldığı dosya ile ilgili zaten takipsizlik kararı verildi. Bütün bu asılsız iddialar nedeniyle çok zor durumdayım. Meclis'e gelemiyorum, çalışmalara katılamıyorum, gece gündüz ağlıyorum, çok zor durumdayım. Seçim öncesi böyle bir sıkıntı yaratığım için hepinizden tek tek özür diliyorum" savunmasını yaptı.

Bayraktar, sözlerini bitirdikten sonra da ağlamaya başladı.

ÇAĞLAYAN'IN SAAT SAVUNMASI

Zafer Çağlayan ise çok tartışılan 700 bin TL değerindeki saati nasıl aldığını anlattı; "Ben saati bir gazetenin ilanında gördüm, çok beğendim, ilgili firmayla temasa geçtim, ‘kişiye özel üretiyoruz’ dediler. Daha sonra firma yetkilisi beni aradı ve ‘satın alacak mısınız?’ dedi. Bu konuşma yapılırken Reza Zarrab o ortamda bulunuyordu. ‘Bizim orada ofisimiz var, alır size gönderirler."

Editör: Wan Haber