Türkiye'nin önde gelen kayak merkezlerinden Erciyes Dağı, şehir dışından gelen vatandaşları, yılbaşı gecesinde ağırlayacak.
Yılbaşı tatilini fırsat bilen vatandaşlar, tatillerini Erciyes Kayak Merkezi'nde değerlendirecek. Erciyes Dağı'nda bulunan otellerde yatak kapasitesi yüzde 100'e ulaştı. Yılbaşının yaklaşması ile birlikte Erciyes Dağı'nı tercih eden vatandaşlar, yeni yılı Erciyes'te karşılayacak.
Hafta sonu ve yılbaşı tatilini birleştiren vatandaşlar, kayak merkezinin tadını çıkarttı. Çocukları ile birlikte Erciyes Kayak Merkezi'nde kayan anne ve babalar, yılbaşı gecesini de Erciyes'te karşılayacaklarını belirtti.
Şehir dışından Erciyes Dağı'na gelerek yeni yılı Erciyes'te karşılayacaklarını ifade eden kayak severler, Erciyes Kayak Merkezi'nin pistlerinden memnun kaldı. Bazı tatilciler, kayak merkezinden duydukları memnuniyetleri ifade ederek, vatandaşları Erciyes'e davet etti.
Erciyes Dağı'ndaki otellerin yatak kapasitesinin tamamen dolu olduğunu ifade eden Grand Eras Otel Müdürü Mahmut Akay, "Otelimizde yatak kapasitesi aldığımız rezervasyonlarla birlikte doldu. Vatandaşlarımız Erciyes Dağı'na gelerek yılbaşını burada karşılayacak. Sezonun başlamasıyla ve pistlerin güzel olmasıyla beraber vatandaşlar, Erciyes Dağı'nı tercih etti" ifadelerinde bulundu.
Akdeniz ve Ege bölgelerinden kayak severlerin rezervasyon yaptırdığını söyleyen Akay, "Erciyes Dağı'nın diğer şehirlerden tercih edenler de var. Özellikler Akdeniz Bölgesi'nden Adana ve Hatay illerinden kayak severler Erciyes'te yılbaşını karşılayacak" diye konuştu.
(MFT-AÖ-AŞ-Y)

30.12.2012 11:51:02 TSI

Editör: Wan Haber