Erciş Şehir Stadyumu’nda yaklaşık 5 bin seçkin davetlinin katıldığı düğün töreninde genç çiftlerin nikahını Erciş Belediye Başkanı Zülfükar Arapoğlu kıyarken, Ünlü Sanatçı Rojin’de söylediği Kürtçe ve Türkçe şarkı, türküler söyledi 
 

İlçenin tanınan simalarından İşadamları İsmet Altın ile Kemal Çelebi çocuklarının mürüvvetinde sevenleriyle birlikte bir araya geldi. Emine ile Samet çiftinin düğünü Erciş’te ilk kez stadyumda yapıldı. Akşam saatlerinde başlayan ve ilerleyen saatlere kadar devam eden düğün töreni için her şey en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. Masaların şamdanlarla süslendiği törende, havai fişek gösterisi eşliğinde önce mahalli sanatçılar sahne aldı. Ardından, nikah törenine geçildi. Erciş Belediye Başkanı Zülfükar Arapoğlu’nun kıydığı nikahta evlilik cüzdanı geline verildi. Başkan Arapoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın üç çocuk sözüne karşılık çiftlerden en az 5 çocuk yapmalarını istedi. Ardından, ünlü sanatçı Rojin havai fişek gösterisi eşliğinde sahne aldı.Rojin sanat hayatı boyunca ilk kez bir stadyumda düğün töreninde konser verdiğini söyledi. 
 

İşadamı İsmet Altın düğünün sonunda düğün törenine icabet eden tüm davetlilere Çelebi ve Altın aileleri adına teşekkürlerini iletirken, düğün törenine Erciş Kaymakamı Barboros Baran’da katıldı.

Editör: Wan Haber