Erciş Devlet Hastanesi karşısında faaliyet verecek olan işletmenin açılışında konuşan Kaymakam Mehmet Şirin Yaşar, iş yeri sahibine bol kazanç dileklerinde bulundu.

Törende konuşan İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Şirin Yaşar, Erciş’te yeni iş sahalarının, yeni iş yerlerinin açılmasının ilçe ekonomisine de büyük katkı sağladığını belirterek, işletme sahiplerine bol kazanç dileklerinde bulundu.

Ümit Erhan ile Mehmet Zeki İzgi isimli ortaklar ise, amaçlarının müşterilerinin damak zevkine hitap etmek olduğunu belirterek, ‘’Amacımız ilçe halkına iyi bir hizmet sunmaktır. Zengin ve taze çerez çeşitleriyle birlikte ilçe halkına hizmet vereceğiz. Bizleri yalnız bırakmayarak iş yerimizin açılışını yapan Kaymakamımız Mehmet Şirin Yaşar’a davetlilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Müşteri memnuniyeti bizim için olmazsa olmazlardandır” şeklinde konuştular.

İşletmenin açılış töreninde Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Şirin Yaşar’ın yanı sıra, Van İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murad Hoş, İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, AK Parti Erciş İlçe Başkanı Adnan Aydın, Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanın İzzet Yağar, kurum amirleri ile çok sayıda seçkin davetli de hazır bulundu. (iha)

Editör: Wan Haber