HABER: ERHAN AKBAŞ

Edinilen bilgiye göre, Van'dan Ağrı yönüne doğru gitmekte olan Ağrı Patnos nüfusuna kayıtlı Ali Yavuz (56) yönetimindeki 04 AD 307 plakalı otomobil yol çalışması nedeniyle kapalı olan şerite girdi, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kapalı olan yolda bulunan toprak yığınına çarparak 9 metre sürüklendikten sonra takla atarak durdu.

Çarpmanın etkisi ile otomobilin direksiyonunda bulunan sürücü Ali Yavuz hayatını kaybederken yanında bulunan Süleyman Aslan (71), Haydar Çetin (59) ve Mehmet Sarıkaya (52) ağır şekilde yaralandılar. Yoldan geçmekte olan görgü tanıklarının ihbarı üzerine 112 acil servis ekipleri olay yerine gelerek yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralılar Erciş Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Otomobilde sıkışarak hayatını kaybeden Ali Yavuz'un cansız bedeni olay yerine gelen savcının incelemesinin ardından, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılarak Erciş Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Erciş Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: Wan Haber