1. Amatör Futbol Ligi’nde mücadele veren Erciş Belediye Spor ile Van Telekom Erciş Şehir Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Erciş Kaymakamı Barboros Baran, İlçe Gençlik Spor Müdürü Abdulselam Elçi, İlçe Emniyet Müdürü Murat Hoş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İlyas Uysal ile çok sporseverin izlediği maçı Erciş Belediye Spor 2-0 kazandı. 

Maç sonrası açıklamalarda bulunan ilçe Kaymakamı Barboros Baran, gençlerin model alacakları takımlar oluşturmak için gayret gösterdiklerini belirterek, “İlçe genelinde sporun yaygınlaşması adına elimizden gelen her şeyi yapmaya gayret gösteriyoruz. İlçe spor müdürümüzün özverili çalışmalarıyla şu anda voleybol, basketbol, boks, kick-boks, taekwondo, güreş ve futbol dallarında çocuklarımızı yetiştiriyoruz. Birkaç yıl içinde altyapıda yetişen bu minikler Erciş’i sporda çok önemli yerlere getirecektir. Buna tüm samimiyetimle inanıyorum. Yeter ki, biz elimizden gelen gayreti samimiyetle gösterelim” dedi.

Erciş İlçe Spor Müdürü Abdulselam Elçi ise gençliğin kendisine uzanacak samimi elleri beklediğini, kendilerinin de uzanan bir el olma adına gayret sarf ettiklerini ifade etti.

Editör: Wan Haber