Hacı Yılmaz - Vansesi Gazetesi

Erciş'te birinci kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım çalışmalarının yapılacağı alandaki iş yeri sahiplerinin ve kiracıların iş yerlerin boşaltmalarıyla birlikte yıkım çalışmaları başladı. Yıkımı gerçekleştirilen iş yerlerinin kentsel dönüşüm projesi kapsamına yeniden yapılması esnaflar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılacak yenileme çalışmalarının Erciş esnafına ve ilçenin ekonomisine olumlu katkı sunacağını belirten esnaflar emeği geçen ilgililere teşekkür ettiler.

Kentsel Dönüşüm kapsamında yapılacak çalışmaların bir an önce bitirilip iş yerlerini sahiplerine teslim edilecek olmasını önemli olduğunu belirten esnaflar, depremden sonra yaşadıkları sıkıntıların giderilmesine katkı sunacak projeyle yeni bir Erciş'in ortaya çıkacağına inandıklarını kaydettiler.

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ Başkanlığıyla görüşme yaparak çalışmaları yakından takip ettiğini belirten esnaflardan Esat Çalışkan;  "Kentsel dönüşüm çalışmalarını yakından takip eden, ilçemizin sorunlarıyla birebir ilgilenen ve her fırsatta Erciş'imize desteklerini sunan Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcımız Sayın Fatih Çiftçi' ye, AK Parti Hükümetimize, Çevre ve Şehircilik Bakanımıza, TOKİ  Başkanına, Erciş Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Şirin Yaşar'a, Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Yağar'a, Başkan Yardımcısı Murat İzgi'ye teşekkür ediyoruz" dedi.

Editör: Wan Haber